Egetræs plankegulv - træk naturens eg med indendøre

Af

Opdateret d.

Ønsker du et gulv, der kan holde mange år frem, så kan vi varmt anbefale dig at kigge mod et egetræs plankegulv. Det er massivt materiale, som er slidstærkt og solidt og holder til mange års brug. Naturens gave til trægulve.

Egetræs plankegulv

Vi holder af at skabe dit personlige rum og atmosfære, og vi specialproducerer hvert enkelt gulv. Det gør, at du kan udvælge præcis den egetræs sort, størrelse og nuance, som du ønsker i dit plankegulv. Hvilken del af egetræets natur vil du invitere med indenfor?

Forskellige udtryk med egetræ

Egetræ er et godt valg, når man skal vælge et alsidigt gulv til sin bolig, da det er en træsort, der passer ind i stort set alle hjem. Eg komplimenterer enhver boligindretning, hvad end det er en klassisk, moderne eller retrostil. 

Egetræs plankegulv har typisk en gylden og varm nuance, der skaber en særlig ro og en hyggelig stemning i en bolig. Der findes sågar forskellige farver og nuancer at vælge imellem, så man kan vælge det, der passer allerbedst ind i sit hjem og det udtryk, man ønsker at skabe med sit gulv. 

Vi har mange forskellige egetræs plankegulve at vælge imellem, som du kan finde her på hjemmesiden. Hvis du hellere vil mærke og se det fysisk, er du også meget velkommen til at besøge vores showroom i Vedbæk. Vi tilbyder egetræs plankegulv i nuancer, der breder sig over alt fra lyse til mørke. Der er også både kolde og varme toner at vælge imellem, som bevæger sig fra en grå til en mere gylden eller rødlig farve.

Sæt rammerne for resten af indretningen

Et gulv kan sætte rammerne for resten af indretningen i et hjem og kan derfor med fordel vælges, ud fra den type møbler, du godt kan lide i din indretningsstil. Hvis du har mange træmøbler i en bestemt farve eller nuance, kan du vælge at tilpasse dit gulv efter dette, eller vælge en farve, der står mere i kontrast.

Et egetræs plankegulv skaber rene linjer, som er en fryd for øjet. Det skaber en ro og er et diskret fundament, for resten af din indretning, med de fine linjer og årestrukturer i træet. Uanset om det gælder en lejlighed eller et stort hus, er egetræs plankegulv et godt valg, hvis man ønsker et slidstærkt og smukt gulv i sit hjem.

Eksklusive materialer med omtanke for naturen

Vi har stort fokus på omtanke for miljøet, i vores produktion, da vi benytter ægte egetræ i vores produkter. Kun den bedste kvalitet i træet, og de ordentlige forhold, er godt nok til os. Derfor er vores produkter, herunder også egetræs plankegulv, efter de højeste standarder for skovfældning og forvaltning, hvilket derfor gør træet FSC-certificeret.

Derudover undgår vi også unødvendige skadelige materialer, og dit egetræs plankegulv vil derfor kun være beskyttet med lak og olie uden skadelige stoffer. På den måde er de ikke skadelige for dit inderum, og bevarer duften af naturligt træ. Der findes forskellige guides, som beskriver hvad man skal være opmærksom på vedrørende materialer m.m.

Få inspiration til dit kommende egetræs plankegulv i Vedbæk

Mangler du inspirationen til dit trægulv, om det er plankegulv, chevron, hollandsk mønster eller sildebens parket, kan du i vores showroom i Vedbæk se alle disse mønstre. Derudover kan du mærke træsorter og materialer, samt se vores gulve i en sammenhæng med møbler og indretning.

Det kan give dig et input til dine drømme, og du kan fornemme både kvalitet, atmosfære og holdbarhed, og dermed blive klogere på dine kommende valg af trægulv. Vi tager dig under armen og hjælper dig gennem de processer, du måtte have behov for.

Et egetræs plankegulv slår benene væk under de fleste og bærer boligen gennem årtier. Se nærmere på priser, størrelser, træsorter og meget andet her på siden.

Læs også følgende medier vi bliver nævnt i: