Miljø - Lukustrægulve

Vores trægulve er af højeste kvalitet. De produceres i Nowe Miasto Lubawskie, som ligger i den vestlige del af Mazury i Polen. Takket være frodige grønne skove og rene søer, der omgiver området, er vores produkter lavet af de bedste materialer. Det er også dette, der inspirerer vores valg af produkter.

zero waste

Respekten for det naturlige miljø og kravene til dets beskyttelse afspejles i alle faser af vores produktionsproces. Miljøbeskyttelse er en integreret del af vores virksomhedspolitik og et vigtigt element i vores langsigtede udviklingsstrategi.

Miljøvenlige gulve - FSC®-certifikatet

Kun trægulve har så mange fordele – de er ikke kun smukke og ekstremt holdbare, men også helt miljøvenlige, nemme at opbevare og bortskaffe. Luksustrægulves produkter er sikre for mennesker og miljø, de består udelukkende af naturlige råmaterialer og er kun beskyttet med lak og olie uden opløsningsmidler og skadelige stoffer. Vores produktionsstandarder er i overensstemmelse med de højeste globale standarder for ansvarlig skovforvaltning, hvilket bekræftes af FSC®-certifikatet (Forest Stewardship Council).

Lancering af 100% Zero Waste kollektion

Er du til 100% miljøvenlige gulve – så se vores Zero waste kollektion. Zero Waste – den største værdi af trægulve ligger i træet naturlige skønhed. Denne samling er en tilbagevenden til naturen. Det afslører træets ufuldkommenheder og forvandler råmaterialets naturlige fejl til fordele. Zero Waste trægulve er ikke kun til øko-miljøbevidste. Det 21. århundrede betyder større accept inden for mode og design, og også bekymring for verden omkring os og et skridt væk fra idealiseret skønhed. Designet vender sig mod naturens farver, og erstatter bevidst uberettiget forbrugerisme med genbrugsting og bevidst valg af biologisk nedbrydelige, langtidsholdbare og planetvenlige produkter.

Kollektionen af ​​to-lags trægulve kaldet Zero Waste blev skabt ikke kun til øko-miljøbevidste, men først og fremmest til bevidste kunder, der har planetens bedste i tankerne og bekymrer sig om bæredygtig udvikling, og tænker på fremtidige generationer. De er overbeviste om, at den forbrugeristiske tilgang til livet må have en ende, fordi jordens ressourcer ikke er ubegrænsede.

Sociale og naturlige aspekter af økonomien

Med tanke på træets betydning i naturen, behandler vi det med den fornødne respekt.

Vores gulve fremstilles af træ af den bedste kvalitet – 90% af vores produktion er baseret på råvarer fra polske skove, der forvaltes på en måde, der sikrer økosystemets stabilitet, bæredygtig udvikling og miljøbeskyttelse.

De resterende ti procent af de råvarer, der anvendes i vores produktionsproces, er eksotiske træsorter. Når vi køber dem, kontrollerer vi deres oprindelse i detaljer og opfylder dermed kravene i EU’s regler (EUTR).

Vores produktionsstandarder er i overensstemmelse med de højeste globale standarder for ansvarlig skovforvaltning, hvilket bekræftes af FSC®-certifikatet (Forest Stewardship Council).

FSC®-logoet kan findes på råvarer og produkter fra virksomheder, der har gennemført FSC® Chain of Custody-standarderne på deres anlæg og har bestået en audit af et akkrediteret certificeringsorgan.

Reduktion af CO2-emissioner

Med henblik på at begrænse den industrielle aktivitets indvirkning på miljøet, gennemfører vi regelmæssigt miljøvenlige moderniseringer.

På vores anlæg bruger vi produktionsrester til at fremstille biobrændsel af høj kvalitet i form af pejsebriketter og Premium Pellets. Brugen af vedvarende energikilder i produktionsprocessen giver mulighed for en betydelig reduktion af udledningen af CO2 samt svovldioxid og nitrogenoxid.

For yderligere at minimere vores egen påvirkning af miljøet anvender vi elektrofiltre, som til gengæld renser gasserne for støv, der opstår i forbrændingsprocessen.