Pleje af produkter

Plej dit trægulv, for at bevare holdbarheden og kvaliteten. Ved hjælp af gode produkter sikrer du, at dit gulv forbliver pænt og velholdt.

Jawor-Parkiet koncentrat til oliebehandlede gulve

Anvendes til vedligeholdelse og pleje af trægulve, der er færdigbehandlet med olie, UV-olie, UV-olie og UV-olievoks.

199 kr. inkl. moms

Jawor-Parkiet plejeolie til gulve, der er voksbehandlet med olie

Jawor-Parkiet imprægnering til oliebehandlede gulve Anvendes til vedligeholdelse og pleje af trægulve, der er færdigbehandlet med olie, UV-olie, UV-olie og UV-olievoks.

349 kr. inkl. moms

Hvordan passer jeg bedst på mit trægulv? Få gode råd til gulvpleje her Hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst muligt behandler dit sildebensgulv, chevrongulv eller plankegulv, har vi herunder samlet nogle af vores råd til gulvpleje at trægulve. Du vil kunne læse om vigtigheden af at gøre rent hyppigt og bruge de rette plejeprodukter, når du vasker gulv. 1. Gør gulvet rent ofte I gør det sikkert allerede, men alligevel nævnt her for en god ordens skyld: Gør gulvet rent løbende. Sandkorn, småsten eller småtterier kan skramme og ridse gulvet, så støvsug og vask gulvet jævnligt. 2. Brug den rigtige sæbe, som gulvet har brug for Den rette gulvpleje og vedligeholdelse er essentiel for at bevare trægulvenes udtryk. Derfor har vi hos Luksus Trægulve vores egen plejeserie specielt tilpasset den behandling, som vores gulve har fået. Du finder alle produkterne her på vores hjemmeside.⁠ Vores gulvsæbe indeholder neutral base sammen med voks, som gør, at jeres gulve bliver rene og samtidig får den nødvendige pleje. Husk at vælge hvid sæbe, hvis I har lyse pickmenterede gulve. 3. Hold igen med sæben Kvalitet frem for kvantitet gælder også her. Brug altid den anbefalede dosering af sæbe, selvom det kan være fristende at hælde godt med sæbe i. Husk at blande sæben op med lunkent vand.