Sildebensgulv - Et eksklusivt valg med sildeben trægulv

Hvis du er på udkig efter det flotte sildebensgulv til din bolig, så forstår vi det virkelig godt. Det er stilfuldt og tidløst trægulv, og det sikrer dermed et præsentabelt hjem med det fantastiske udtryk og design.

sildebensgulv

Kollektioner

Hos Luksustrægulve tilbyder vi trægulve i høj kvalitet og i flere varianter, så din bolig kan få netop det udtryk, som du ønsker. Vi kan skræddersy netop det sildebens trægulv, som du kunne tænke dig. Sildebensgulv er desuden et sikkert valg, hvis du ønsker et slidstærkt og holdbart gulv.

Med et sildebens gulv giver du din bolig et elegant og indbydende udtryk, og samtidig har du trægulve i allerbedste kvalitet. Gulvene består primært af eg, som er den absolut mest holdbare træsort – også til denne type gulv.

Du inviterer naturen indenfor

Med et trægulv i sildebensparket inviteres naturen indenfor, og de solide træplanker kan tilføre en hjemlig og rolig atmosfære til din bolig. Samtidig bidrager sildebens gulv til et ekstravagant udtryk, der både kan tilføres i store som små rum, og være en elegant detalje for øjet.

Sildebensparket er et klassisk design, der har været anvendt gennem mange århundrede. Dette er endnu en grund til at vælge netop denne type trægulv, da sildeben aldrig går af mode, men derimod udtrykker stil og klasse.

sildebensgulv

Størrelser og sorter, der giver unikke muligheder

Et sildebensgulv i eg kan på fineste vis gøres helt unikt og enestående. Hos os, Luksustrægulve, vi kan lave dine gulve med forskellige størrelser og sorter. Det gør netop, at du, sammen med os, kan designe dit personlige udtryk til dit trægulv med sildeben.

Med mulighed for forskellige dimensioner i både smalle, medium og tykke brædder i eg kan du skabe de mønstre, du ønsker. Dit sildebensparket kan derfor være præget af de smalle brædder på 490×70 mm., som er yndefylde, og hvor du i modsatte ende også kan dekorere dit hjem med den bredeste dimension 750×150 mm. Den brede dimension kan skabe et mere plankegulvs lignende udtryk.

Hvad angår sorter, er favoritterne mange. Er du til det mørkere gulv, har vi vores Vulcano, som æstetisk er inspireret af frugtbar jord, give et industrielt look til boligen. I modsat finder du det lyse Bianco egetræsgulv. Denne moderne og lyse sort til sildebensgulv passer ind i de fleste hjem.

Du kan se nærmere på pris, alle vores trætyper og dimensioner på sildebensparket i eg herunder:

Indretning med sildebensgulv

Sildebensgulv har et eksklusivt og dekorativt udtryk, som kan klæde ethvert hjem. Hvilken træsort, hvilken størrelse mønster og hvor meget af boligens gulv, der skal dækkes med sildebensparket, er naturligvis op til dig.

Før i tiden blev sildebens gulv især brugt på finere lokationer, såsom herregårde og slotte, hvor udtrykket skulle være ekstravagant og udsmykningen helt og aldeles prangende. Dette behøver ikke nødvendigvis at være tilfældet i dag. Vi ser nemlig i langt højere grad på det samlede billede, når vi indretter, og her kan sildeben være en flot detalje.

Derfor vil mange også bruge denne type gulv, som den bærende del af indretningen, da det kan give et uroligt spil til rummet, som i langt de fleste hjem og lokaler er meget simpelt og roligt. I Skandinavien, og især i Danmark, er vi rigtig gode til simplicitet og enkle udtryk. Med et sildeben trægulv gives der et modspil til netop dette.

Ligesom en væg i en stærk eller kontrasterende farve kan give et skub til det samlede indtryk, kan sildebensparket ligeledes være med til at ændre stemningen for og indtrykket af et rum – især med mørkere træsorter eller smallere mønstre.

Sildeben vinyl

Vælg det rette mønster til dit sildebensgulv

Hos Luksustrægulve har vi forskellige størrelser af vores mønster i vores sildebensgulv. Derfor kan du også med fordel overveje, om du ønsker et mere smalt mønster, eller om du ønsker et større og mere diskret mønster.

Ønsker du at holde udtrykket i dit hjem mere simpelt og nedtonet, som de fleste danskere og andre folk i Norden typisk vil gøre, så kan du med fordel vælge at få monteret dit gulv i vores dimensioner 750 x 150 mm, det er et bredere stykke træ, som gør mønsteret både længere og bredere, så det ikke er nær så fremtrædende, som et smallere.

Skal der alligevel være lidt spil i dit hjem, kan du sagtens vælge dimensionerne 750 x 150 mm, men du kan også vælge sildebens gulv i dimensionerne 590-600 x 120 mm, som er en tak smallere i mønsteret.

God bredde med diskret mønster

Et sildebensgulv i dimensionerne 590-600 x 120 mm vil stadig have en god bredde, som gør mønsteret diskret, men som også giver lidt mere styrke til gulvets udtryk. Dette er et godt valg til dig, der gerne vil fokusere opmærksomheden mod det smukke gulv, men ikke ønkser, at det skal overtage rummet.

Er du helt vild med sildeben trægulv, og det kan vi jo godt forstå, det er vi også selv, så kan det smalleste af vores sildebensmønstre måske være noget for dig. Det har dimensioner på 490 x 70, som er væsentligt smallere og mere udtryksrigt i mønsteret end nogle af de to ovennævnte mønstre.

Vælger du det smalleste mønster, kan du forvente, at gulvet vil tage en flot og ledende rolle i rummet. Her vil du nemlig skabe en smuk og indbydende uro, der kan løfte et helt rum. Du kan med fordel vælge dette mønster til dit gulv, hvis du gerne vil holde resten af rummet simpelt og roligt i indtrykket.

Læs også om trægulv i køkken, hvis du står og mangler et godt gulv til dit køkken.

Hvilke rum passer sildeben til?

Du kan med fordel få monteret sildeben i alle rum i dit hjem. Får du lagt et gulv i høj kvalitet, så vil de være både slidstærkt og holde i mange år, og derfor behøver du heller ikke bekymre dig om slid.

Derfor kan du med fordel bruge sildebensparket i både stuen og køkkenet, såvel som i entreen, i soveværelse eller sågar i badeværelset – dette anbefaler vi dog ikke. Typisk vil et gulv med mønster af sildeben dog monteres i stuearealer, men det betyder bestemt ikke, at du ikke kan montere det andre steder i dit hjem.

Behøver du sparring til, hvad der vil fungere bedst i dit hjem, til mønster, størrelse eller farve, så kan du med fordel kontakte os for en uforpligtende snak.

Behandling og pleje af sildebensparket

Det vil være en fordel at gå op i pleje og vedligeholdelse af dit trægulv, så det kan beholde sit flotte utryk. Med den helt rigtige pleje vil dit sildebens gulv kunne holde i mange år, og det er derfor en god investering at pleje og vedligeholde sit sildebens gulv.

Du bør foretage løbende vedligeholdelse af dit sildebensparket, såvel som med andre typer af trægulve. Dette indbefatter støvsugning og gulvvask. Derudover er det en god idé at pleje dit gulv med træerns samt sæbe, der passer til den behandling, som dit trægulv har fået.

Pris på sildebensparket

Hvis du skal have et nyt sildebensgulv i din bolig, vil pris selvfølgelig afhænge af arealet heraf. Derudover vil prisen også variere alt efter, hvilken type sildeben trægulv, du ønsker. Se evt. guiden hos Urbane Living og besøg vores showroom.

Vi vejleder dig fra start til slut og følger derfor hele din proces, fra selve valg af design til dit nye gulv er monteret.

Der er mulighed for at få leveret plankerne, så du selv kan lægge dit nye sildebensparket. Det er dog tidskrævende og ikke helt ligetil. Vi vil derfor altid anbefale, at det bliver gjort professionelt. Det vil derfor også have en betydning ved beregning af pris.

Vi vil gerne tilbyde vores kunder den bedste pris, så det er muligt for enhver økonomi at få sit drømme sildebens gulv.

Hvorfor bestille sildebens gulv hos os?

Vi ønsker at vejlede vores kunder bedst muligt og sikre de allerbedste løsninger, når der skal vælges et nyt sildebensgulv. Det er vigtigt for os, at vores kunder er 100% tilfredse og trygge, når de handler hos os.

Luksustrægulve har udelukkende erfarne og professionelle gulvlæggere ansat. Vi har en faglig ekspertise og kan stå inde for alle vores flotte sildebensparket gulve, da vi aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Læs også om vores smarte sildebens klikgulv her.

flot sildebensgulv

Hvordan foregår monteringen af et sildebensparket?

Eksklusivt og elegant kan et smukt sildebensparket i eg pryde dit hjem med de smukkeste linjer. Det er dog et trægulv, som man ikke lige med én gang lægger. Det er advanceret, og det er med at holde tungen lige i munden under lægningen. Derfor anbefaler vi, som sagt, at du lader professionelle om at lægge dit sildebens gulv.

Hos Luksustrægulve har vi forskellige monteringspakker, som tilgodeser præcis dit niveau indenfor montering af sildebensgulv i eg. Vores bronzepakke er til dig, som selv er handyman, eller hvor du har egne håndværkere. Guldpakken er, i den anden ende, til dig, som ønsker alt den hjælp, du kan få.

I vores guldpakke er der både inkluderet salg og levering samt lægning af dit nye sildebensgulv i eg – det gælder også, hvis du vælger chevron, plankegulv eller hollandsk mønster. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information om vores monteringspakker, hvordan de hænger sammen, og hvilken model eller pakke, der eventuelt passer dine behov bedst. Vi vejleder fra start til slut.

Få et tilbud på sildeben trægulv fra Luksustrægulve

Hos Luksustrægulve har vi mange års erfaring indenfor montering af et sildebens gulv, hvorfor vi har opnået stor ekspertise indenfor området. Når vi monterer et gulv, hvad end det er sildebensparket, andet mønster eller materiale, vil du altid være garanteret kvalitetssikrede resultater og det smukkeste gulv. 

Vi specialproducerer hvert eneste  sildebensparket gulv, og vores kunder er meget glade for de resultater, vi leverer. Når du får monteret et sildebensgulv fra Luksustrægulve, vil der være 100% fokus på dig og dine ønsker. Derfor har vi fokus på tæt dialog, hvor vores fornemmeste opgave er at komme dine ønsker og drømme til livs.

Du kan altid kontakte os på +45 31 32 33 13  eller mail info@luksustrægulve.dk.

hvad koster et sildebensgulv

Varierende priser

Prisen på dit gulv vil altså være varierende, alt efter hvilken opgavetype, der er tale om, samt materialet og omfanget. Vi sætter en pris på baggrund af en tæt dialog om dine ønsker, og vi vil stræbe efter at komme dem alle liv livs. 

Hvis du ønsker et tilbud på, hvad dit gulv af sildeben trægulv vil komme til at koste, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 31 32 33 13 og få et uforpligtende tilbud. Gå på opdagelse blandt vores forskellige typer af sildebens gulv.

Som nævnt ovenfor kan du på vores hjemmeside også finde priser på diverse monteringspakker ved montering af et sildebensgulv. Vi forstår, hvis det kan være svært at navigere i priser ved montering af sildebensparket, specielt hvad angår prisen, baseret på, hvor mange kvadratmeter dit rum er. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på dit specifikke gulv.

Står du og mangler et slidstærkt trægulv? Så læs med her.

Mulighederne for sildeben klikgulv

Er budgettet ikke til den helt store investering i dit gulv, og leder du derfor efter en løsning, hvor du stadig kan få det flotte mønster i gulvet, kan et sildeben klikgulv måske være en idé for dig. Hvilket ikke er noget, du kan finde hos os.

Med et sildeben klikgulv får du det flotte mønster, som sildebensgulv kan byde på, men på mere budgetvenlig vis. Klikgulv er typisk lavet af laminat eller lignende, som er slidstærkt nok til at være en god, midlertidig løsning i nogle år, indtil man har fået sparet ordentligt op.

Desværre er det ikke noget, som vi, hos Luksus Trægulve, kan hjælpe med, da vi kun tilbyder gulve i massivt egetræ (hvor vores gulv er 2-lags egetræsgulv på en bund af krydsfiner), og dermed ikke laminatgulv eller klikgulv. 

Men er klikgulv vejen frem for dig, vil vi anbefale, at du ser efter en anden udbyder. Vi kan dog hjælpe dig med et flot sildebens gulv i flot egetræ i mange størrelser og farver, da vi skræddersyer alle vores løsninger til det enkelte hjem.

Kunne du tænke dig at se mere til vores mange muligheder med sildeben, kan du med fordel gå på opdagelse i vores kollektioner, hvor du også kan finde andre flotte mønstre.

Ikke endeligt besluttet dig?

Har du ikke endeligt besluttet dig for, om du vil have monteret sildebensgulv eller et andet mønster? Hos Luksustrægulve står vi klar til at vejlede dig omkring, hvilke type gulv der passer bedst til dine ønsker. Vi monterer desuden andet end dette trægulv – herunder f.eks. plankegulv, chevron eller hollandsk mønster. 

Der er stor forskel på udtrykket af de forskellige gulvtyper, hvorfor det er værd at overveje grundigt, inden du tager en endegyldig beslutning om dit kommende sildebensparket. Det er dog blot fantasien, der sætter grænser for dit sildebens gulv.

Udforsk andre mønstre

Hvis du er vild med trægulve i mønstre, tilbyder vi også andre slags gulve, der kan give din bolig eller arbejdsplads et flot udtryk med spil i. Vores chevron trægulv er den franske version af sildeben. Det minder lidt om den traditionelle variant, men med et twist. Det har mere rene linjer og har et mere markant mønster.

Det har det samme skrå mønster, men er opdelt i linjer mellem samlingerne på langs. Det fås også i flere forskellige farver i alt fra lyst til mørkt egetræ. Det kan både fås i kolde og grå toner, flotte mere traditionelle træfarver eller mørke og mere rødlige toner.

Vælg forskellige størrelsesdimensioner

Alt efter hvor meget spil du vil have i gulvet, kan du vælge forskellige størrelsesdimensioner. Det afgør, hvor markant du ønsker mønsteret i gulvet. Hvis du vælger de mindre dimensioner, vil det give mere spil i dit sildebens gulv, hvor hvis du vælger de større dimensioner, er der mindre.

De flotte rene linjer med spil imellem, giver et rent udtryk, men med personlighed og et udtryk af eksklusivitet. De mindre dimensioner egner sig specielt godt til større rum såsom et køkkenalrum eller stue. Det passer især også godt til kontorer eller showrooms, da det skaber et unikt og stilrent udtryk.

De større dimensioner kan være rigtig flotte i mindre rum, såsom soveværelset, da det ikke vil optage lige så meget opmærksomhed. Se mere til alle vores forskellige typer af sildebensgulv.

Det hollandske trægulv

Et andet trægulv i mønster er det hollandske trægulv. Det minder ikke i ligeså høj grad om sildeben i udtrykket, men er også opdelt i mindre sektioner af brædder. Det består af kvadratiske samlinger af brædder, der skaber rene linjer med spil i. Dette gulv giver et mere rustikt look, som er dragende og udstråler elegance.

Det er også en form for fletparket, men mere naturligt, som skaber ro i en blanding mellem et moderne element og et retro mønster. Det er både et slidstærkt og solidt gulv i træ, der fremmer de bedste sider af træets teksturer og nuancer.

En favorit i 1950'erne

Det hollandske mønster var en favorit i 1950’erne, men fungerer ligeså godt i dag, da det er tidløst og naturligt. Det er både karakteristisk og levende, som er lige det mere unikt end et almindeligt plankegulv.

Du kan også vælge at få monteret lange brædder mellem de mindre tværgående brædder, hvilket er et mere unikt valg. Det skaber lange linjer i gulvet, men med spil ind imellem.

Dette egetræsgulv fås også i forskellige farvenuancer. Den mørkeste vi har, er farven Vulcano, som har en flot og naturlig egetræsfarve i en varm tone. Den lyseste farve vi har, har navnet Caldo, der er næsten hvidt. Hvis du er mere til et gulv i lyst træ med den naturlige træfarve, har vi også de muligheder. Vælg også disse farver til dit sildebens gulv.

Virksomhedsoplysninger

Virksomhedsnavn:Luksustrægulve
Adresse:Staktoften 22 D 1. tv,
2950 Vedbæk
CVR-nr:42358681
Telefonnummer:+45 31 45 33 01
Mailadresse:info@luksustrægulve.dk

FAQ Sildebensgulv

Et sildebensgulv er et parketgulv, som ligger i et mønster som sildeben. Det kan variere i størrelse, træsorter samt selve behandlingen.

Hos Luksustrægulve koster et sildebensgulv fra 694 kr. pr. m2, hvis vi skal levere og montere gulvet. Et sildebensgulv kan holde hele ens levetid, hvis man plejer og holder det ordentligt. Altså er det prisen værd – og så ser det også godt ud.

Du kan godt selv lægge dit sildebensparket, men det tager noget tid, hvis ikke du er særlig handy. Hvis du derimod har lagt gulv selv før m.m., kan du godt klare opgaven, ellers gør vi det gerne for dig.

Du kan som udgangspunkt ikke lægge dit sildebensgulv på dit gamle gulv. Her skal du sørge for at det gamle gulv bliver fjernet, før du enten selv lægger det eller får Luksustrægulve til det.