Sildebens klikgulv - Guide til et gulv med sildeben og klik

Af

Opdateret d.

Gulv med sildeben fås i mange varianter og findes endda som klikgulv. Det stilrene gulv skaber et elegant look i alle hjem, og er blevet et meget populært valg blandt mange danskere. 

Kontakt os allerede i dag på +45 31 32 33 13 eller info@luksustrægulve.dk og få et uforpligtende tilbud på dit gulv

Få sildebensgulv med Luksustrægulve

Hvis du ønsker at få montereret et klikgulv med sildeben, bør du dog overveje at få hjælp fra en proffesionel gulvlægger, da gulvet består af mange brædder og kræver stor ekspertise. Hos Luksustrægulve.dk står vi klar til at hjælpe dig, hvis du har behov for hjælp til montering af et sildebens gulv.

Sildebens klikgulv

Det populære sildebens gulv fås også som klikgulv, og dette bringer mange fordele med sig. Et klikgulv er nemlig en meget lettere og hurtigere process, og du sparer derfor meget tid med denne udgave. Klikgulv med sildeben bliver monteret med lim, søm og skruer. 

Det særligt smarte ved et klikgulv med sildeben er, at det kan monteres direkte på dit nuværende gulv. Du kan derfor stadig bevare dit gamle look i huset, hvis du vælger et sildebens klikgulv, og hvis du en dag ønsker et nyt look, så kan du nemt afmontere gulvet med sildeben igen. 

Et klikgulv med sildeben fås i mange forskellige varianter, hvorfor der findes et gulv til enhver smag. De kan både fås med lyse eller mørke nuancer og med forskellige designs. Vi står klar til at vejlede dig, hvis du har behov for ekspertrådgivning.

Sildebens gulv i det moderne hjem

Et klikgulv af sildeben skaber et ekslusivt og elegant look. Et sildebens gulv består af smalle, korte stave, der limes ovenpå beton eller gulvspånplader. Gulvet fås i mange nuancer og designs, og du kan altid være sikker på, du du kan finde en variant, der passer perfekt til dine behov.

Sildebens gulv fanger nemt dit blik, fordi mønstrerne er smukke at se på. Der lægger et godt håndværk bag et klikgulv med sildeben, og gulvet er et kraftigt og langtidsholdbart valg. Sildebens klikgulv har en blød og behagelig overflade, hvorfor det er rart at træde på.

Et sildebensgulv er dog avanceret at lægge og kræver i de fleste tilfælde stor erfaring og ekspertise. Kontakt os hos Luksustrægulve.dk, hvor vi er eksperter i at lægge slidebens gulve.

Sildeben som klikgulv eller uden?

Sildebens gulv er meget populært – hvad end det er som klikgulv eller blot almindeligt trægulv. Der er mange fordele ved at vælge et klikgulv, men ønsker du et langtidsholdbart look, så kan du med fordel vælge et almindeligt trægulv med sildeben. 

Uanset om du vælger et klikgulv med sildeben eller ej, anbefales det stadig, at du benytter et professionelt firma for at sikre, at gulvet bliver lagt korrekt. Hos Luksustrægulve.dk er vi eksperter i sildeben, og du kan altid kontakte os, hvis du ønsker sparing vedrørende montering af dit kommende gulv.

Hvad kan luksustrægulve tilbyde?

Hos Luksustrægulve har vi på baggrund af mange års erfaring opnået stor ekspertise indenfor montering af mange typer gulv – herunder blandt gulve med sildeben. Vi tilbyder desværre ikke hjælp til montering af sildebens klikgulv, men i stedet kan vi tilbyde montering af det smukkeste klassiske trægulv af sildeben uden klik.

Som nævnt kan der være en række fordele ved montering af sildebens klikgulv – især hvis økonomien ikke rækker til de klassiske gulve i sildebens mønster. Et klassisk sildeben gulv vil alt andet lige være dyrere end et sildebens klikgulv, men hvis du ikke har noget imod at bruge ekstra penge i projektet, anbefaler vi altid, at du vælger et klassisk sildebens gulv. 

Et almindeligt trægulv i sildeben er først og fremmest mere slidstærkt end et sildebens klikgulv. Når Luksustrægulve monterer dit gulv, vil du altså opnå kvalitetssikrede resultater og et slidsstærkt gulv, der vil holde den høje kvalitet mange år frem. Selvom et sildebens klikgulv kan ligne et almindeligt trægulv meget, vil de klassiske gulve af træ give et pænere og mere ekslusivt resultat.

Hvis du påtænker at montere et gulv, som du med stor sandsynlighed vil skulle udskifte indenfor en kort årrække, så vil et sildebens klikgulv være en god mulighed. Et gulv med sildeben og klik er nemlig meget nemmere at skifte end et klassisk trægulv. Sildeben med klik har altså en større praktisk værdi, hvilket i mange tilfælde kan være en stor fordel. 

Hvis du har besluttet dig for at få monteret et klassisk trægulv, så kan du med fordel kontakte Luksustrægulve, hvor vi er eksperter indenfor monteringen af klassiske sildebens gulve. Er du i tvivl om hvilken type gulv, der passer bedst ind i dit hjem, så er du altid velkommen til at kontakte os. 

Vores fornemmeste opgave er at komme dine drømme til livs, og vi står altid klar til at vejlede og komme med gode råd til, hvilket gulv der passer bedst til dit hjem.

Lad Luksustrægulve hjælpe dig

Der er mange overvejelser, du kan gøre dig, når du skal have lagt gulv med sildeben – hvad end det er et klikgulv eller blot et almindeligt trægulv. I langt de fleste tilfælde anbefales det at få professionel hjælp til montering af dit gulv, da processen kræver stor erfaring og viden. 

Hos Luksustrægulve.dk har vi med vores mange års erfaring opnået ekspertise, der gør os i stand til at kunne rådgive vores kunder til, hvilke gulve, der passer bedst til deres ønsker og behov. Vi er eksperter i trægulve med sildeben, plankegulve og chevron.

Vi tilbyder som nævnt ikke montering af sildebens klikgulv, men vi står til gengæld klar til at hjælpe med at montere dit kommende trægulv.

Få professionel vejledning

Uanset hvilken type gulv, du vælger at få lavet, så er det en anbefaling at få professionel rådgivning. Det kan være en stor omkostning at skulle omlægge et helt gulv, hvis det er gjort forkert eller går galt undervejs.

Vi hjælper gerne både fra A-Z, men vi kan også rådgive og vejlede i et projekt med vores plankegulve, chevron eller sildebensparket. Du er altid velkommen til at kigge ud forbi vores showroom, som du finder på kortet herunder.