Sildeben fliser badeværelse - Flot gulv med sildebensmønster

Af

Opdateret d.

Har du altid gået og drømt om et flot gulv på badeværelset, der kunne givet det i smukt og dekorativt udtryk? Så kan du med sildeben fliser på dit badeværelse skabe netop den luksuriøsitet, som du altid har drømt om.

Sildebensfliser er et valg, som emmer af luksus og god kvalitet, da det populære mønster i sildeben før i tiden var et tegn på præstige. I dag er det et særdeles populært valg, fordi det netop af en masse dekorative kvaliteter, som man værdsætter. Og hvorfor så ikke lave et flot gulv med sildeben i fliser på dit badeværelse?

Sildebens fliser til badeværelse

Indretning med sildebensklinker

Når man snakker om sildebensklinker eller -fliser, så vil det typisk være det mønster, som gulvet lægges i. Derfor vil et sildebens flise- eller klinkegulv også være et noget, du kan lave hjemme i dit eget hjem. Dog skal du, ligesom med et sildebensgulv, være opmærksom på, at det bliver lagt rigtigt fra starten af, da den mindste afvigelse i mønsteret kan ødelægge hele monteringsproceduren.

Du kan både vælge at lægge sildeben fliser i naturfliser, såsom af granit eller lignende, men du kan også vælge sildeben fliser til dit badeværelse i keramik med en flot glasering. Dette kunne eksempelvis være højglans fliser i hvid eller sort, som du kan bruge på både gulv og væg. Dette giver et mere moderne og stilrent udtryk til dit badeværelse.

Der findes således mange muligheder for, hvordan du kan indrette med sildeben i dit hjem, når ikke der blot er tale om fliser til dit badeværelse, men også til gulvet i dit hjem. Hos Luksus Trægulve kan vi kun hjælpe dig med inspiration, da vi ikke gør os i fliser, men derimod trægulve af højeste kvalitet.

Sildeben i ethvert hjem

Hvis sildebensfliser på badeværelset ikke lige er noget for dig, eller hvis du også bare godt kunne tænke dig sildeben i andre dele af dit hjem, så kan du med fordel også gå efter et lækkert sildebensparket

Hos Luksus Trægulve kan vi være dig behjælpelige med at finde et lækkert trægulv i sildeben, som du med fordel kan få lagt i både stue, soveværelse og i andre rum, som behøver lidt ekstra. Du kan nemlig med fordel bruge sildeben som en dekorativ detalje i dit gulv, hvis du ynder at holde resten af rummet simpelt.

Vil du høre mere om mulighederne, kan du med fordel kontakte os, og så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst hjælpe dig til måls med et lækkert sildebensgulv. Du kan også med fordel komme forbi vores showroom i Vedbæk, hvor du kan se alle vores farver og mønstre med egne øjne.

Læs også om massiv plankegulv her på siden. 

Du er altid velkommen til at kontakte Luksustrægulve via vores formular her på siden såfremt du har andre spørgsmål. Desuden kan du tage et kig på vores mange forskellige samarbejdspartnere, blandt andet finder du her det bedste elselskab, hvis du allerede står overfor et kommende renoveringsprojekt af hjemmet. 

Du finder en samlet liste over vores forskellige samarbejdspartnere via vores forside www.luksustraegulve.dk