Massiv plankegulv - Håndlavet og elegante 2-lags egetræsgulv

Af

Opdateret d.

Hos Luksustrægulve kan du få dine drømme opfyldt med materialer af højeste kvaltiet, og her lære mere om massiv plankegulv og vores 2-lags massiv egetræsgulv på krydsfiner. Vi laver solide og robuste plankegulv i eg i alle typer boliger – om det er lejlighed eller hus. I udvælgelsen af dit kommende gulv er der utallige valgmuligheder, som kan give et eksklusivt look til dine rum.

massiv plankegulv

Vores håndlavede egetræsgulve er monteret med en solid bund på krydsfiner, og gulvet er derfor ikke udelukkende egetræ, hvilket er den klassiske forståelse af et massivt plankegulv eller trægulv. Når en krydsfiner bund tilføjes under træet ned mod undergulvet, giver du plads til gulvvarme, uden at skulle risikere skade på og i træet, da et 100% massivt plankegulv med gulvvarme giver sig.

Da disse to typer dog æstetisk og per udseende ligner hinanden på overfladen, omtales denne type gulv også i nogle sammenhænge også som 2-lags massivt plankegulv, selvom der er en teknisk forskel. Denne forskel er du velkommen til at kontakte os for ved yderligere spørgsmål.

Skab jordnær autenticitet

Vi laver alt fra Sildebens trægulv, Hollandsk mønster til Chevron (Fransk sildeben) og plankegulv. Herunder er det muligt at dekorere sine gulve med forskellige størrelser. Vi har eg til dit trægulv i målene: 2500×290 mm, 2200×200 mm og 1200×150 mm. Du kan derfor skabe dit helt unikke rum.

Tag et nærmere kig på vores store udvalg eller besøg os i Vedbæk vores showroom. Vi viser gerne trægulve frem.

Skab jordnær autenticitet

Ved at bruge et materiale som egetræ, formår vi at nærme os de naturlige farver og nuancer, som gør, at dine rum udstråler det jordnære. Det er uanset hvilken sort egetræ, du vælger til dit gulv. Det er blevet et utrolig populært valg i de nordiske hjem, da det omfavner det stilrene, enkle og minimalistiske.

Det giver en helt speciel atmosfære i rummet, såvel som i selve akustikken. Træet aftager en smule af den larm, du kan have i dine rum, og du kan derfor undgå rumklang, som ofte kommer ved rum med fliser, sten eller anden klat overflade på materialer.

Et plankegulv er et helt ekstraordinært trægulv i eg, som rummer de fleste indretninger, og det holder i mange år frem. Det er bestemt et valg værd.

Læs også om behandling af trægulv og gulvvarme til trægulv.

Hjælp til at udvælge et 2-lags massivt plankegulv

Hos Luksustrægulve står vi klar til at hjælpe dig med præcis det, du har behov for. Om det er helt i begyndelsen med inspiration, design og udvælgelse eller om det blot er ved levering og montering af dine gulve. Vores priser på montering af trægulv er gennemskuelige og skarpe, og derfor kan du altid være sikker på at få monteret plankegulve til den bedste pris.

Vi kommer gerne både hjem til dig, ellers er du altid velkommen til en snak i vores showroom i Vedbæk, hvor du kan vælte dig i god inspiration og udstillinger af dine muligheder. Læs også om lyst trægulv her.

Lad Luksustrægulve hjælpe dig med et trægulv

Hos Luksustrægulve er vi eksperter indenfor montering af plankegulv, og vi har med vores mange års erfaring monteret plankegulv i mange typer hjem. Vores fornemmeste opgave er at komme dine ønsker og drømme til livs, og vi leverer altid trægulve af allerhøjeste kvalitet og smukke resultater.

Vores håndværkere har mange års erfaring indenfor trægulve, og de er behjælpelige uanset hvilke ønsker, du måtte have. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller undringer i forbindelse med montering af 2-lags massiv plankegulv eller egetræsgulv med bund på krydsfiner velegnet til gulvvarme. 

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på montering af trægulve, og vores priser er skarpe og gennemskuelige. 

Når du benytter Luksustrægulve til at montere et trægulv, vil du få et gulv af højeste kvalitet. Vores mange kunder er yderst tilfredse med de resultater, vi leverer, og du vil altid kunne forvente service i højeste kvalitet. Vi har fokus på tæt dialog med vores kunder for bedst muligt at kunne imødekomme alle de ønsker og drømme, du måtte have i forbindelse med et plankegulv. 

På vores hjemmeside kan du læse mere om vores monteringspakker. Her kan du helt selv vælge hvilken monteringspakke, du ønsker at benytte i forbindelse med montering af et 2-lags massiv trægulv. Vores eksperter hjælper meget gerne med gode råd i forhold til plankegulve og andre typer gulv, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Det kan være svært at forestille sig, hvilke trægulve der vil passe bedst ind i dit hjem. Derfor kan du med fordel besøge vores showroom i Vedbæk, hvor du kan se alle vores trægulve i forskellige farver og typer. Dette vil bidrage til, at du kan få en bedre fornemmelse af, hvilket trægulv du bør vælge.