Lyst trægulv - Smukt gulv i lyse farver af høj kvalitet

Af

Opdateret d.

Ved hjælp af et smukt, lyst trægulv kan du skabe mere lys i rummet. Et lyst trægulv kan både være et flot og elegant valg til det moderne såvel som det mere traditionelle hjem. Derfor kan du også med fordel vælge et smukt gulv fra Luksustrægulve af højeste kvalitet.

chevron gulv

Et lyst trægulv går hånd i hånd med den skandinaviske ånd, som gerne omfavner de lyse farver, bringer naturlige elementer med ind i hjemmet, og som emmer af kvalitet og luksuriøsitet. Hvad end du er mest til et simpelt plankegulv eller et sildebensparket med spil i, så er det hele at finde her.

Skab lys og elegance

Det lyse gulv er et godt valg til hjemmet, der ellers kan synes lidt mørkt, måske fordi vinduerne er små eller fordi du vil have tunge, mørke møbler. Hertil er et lyst trægulv et rigtig godt valg til at løfte hele rummet, gøre det mere lyst og let, samt at skabe en elegance, som man sjældent finder andre steder end her i Skandinavien.

Ønsker du et tidsløst udtryk i dit hjem, så kan du med fordel vælge et lyst trægulv, for her har vi med et gulv at gøre, som ikke går af mode. Når du vælger et gulv af solidt og robust træ, vil du desuden få et gulv af en så høj kvalitet, at du næppe behøver at skifte det ud lige foreløbig.

Forskellige typer af lyst trægulv

Et lyst trægulv er ikke bare et gulv af træ i lyse farver. Du kan lege med både farver, former, mønstre og meget mere. Derfor kan du også vælge netop dét gulv, som falder allerbedst i din smag, og som passer bedst til dit hjem og den stil, du har i hjemmet.

Du kan med fordel vælge et lyst trægulv med et flot mønster i, som igen er blevet et populært valg hos danskerne. Selvom det aldrig har været af mode, så har det alligevel fået en optur, som vi er begejstrede for. Vælg eksempelvis sildeben eller hollandsk mønster, når du skal have nyt gulv.

Find os også i dette medie