Sildeben laminat - Flot laminatgulv i sildebensmønster

Af

Opdateret d.

Skal du have nyt gulv i dit hjem? Og drømmer du om et flot sildebensparket, hvor du får det flotte, dekorative mønster til at dække gulvet i enkelte eller flere rum i dit hjem? Mange vælger at gå med et sildeben laminatgulv, når de skal have nyt gulv.

Det er altid flot med et lækkert trægulv i ens hjem. Det skaber en naturlig hygge i hjemmet, som ikke kan skabes på andre måder. Desuden giver det også et mere eksklusivt udtryk, som mange værdsætter. Hertil kan laminat gulv sagtens anvendes, da det giver et flot, naturligt look til erthvert rum.

Hvad er laminatgulv?

Et laminatgulv er et gulv, som er opbygget af flere lag af materialer, som er smeltet sammen i en lamineringsproces. Inderst finder man en kerne, som normaltvist er fremstillet af en fiberplade, som har en meget høj tæthed. Dette kaldes også for HDF (High Density Fibreboard).

Ovenpå kernen sættes mønsteret, som er et trykt papir, som imiterer træ af forskellige sorter og farver. Dog behøver laminatgulv ikke kun at imitere træ, men kan også sagtens imitere sten og andre materialer, samt farvet laminat og forskellige mønstre. På mønsteret lægges et toplag, som er forstærket af et slidstærkt lag af aluminiumoxid, der er et af naturens hårdste materialer.

Det betyder altså, at et laminatgulv er et gulv, som er sat sammen af flere lag. Dette betyder også, at det ikke er nær så slidstærkt og genstridigt, som et ægte, massivt plankegulv. Det er et billigt alternativ, som kan bruges, hvis man ønsker sig et gulv, der holder i en kortere periode.

Et flot sildeben laminat

Med et sildeben laminat kan du således på en flot og elegant måde få prydet dit hjem og gulv med et flot indslag. Et laminatgulv er desuden nemt at ligge, men har du ikke snilden eller erfaringen til det, kan du ofte bede om hjælpe fra en håndværker.

Du kan finde mange flotte bud på et slideben laminat, som du kan anvende i dit hjem. Vi vil dog til hver en tid anbefale, at du vælger et sildebensgulv af ægte træ, da det vil holde i mange flere år. Hos Luksus Trægulve gør vi os ikke så meget i laminat, og slet ikke i sildeben laminat, men derimod i rigtige trægulve med sildeben som mønster.

Du kan med fordel se vores kollektion igennem for at se det store udvalg af smukke gulve i sildeben, chevron eller hollandsk mønster, men du kan også med fordel vælge et simpelt plankegulv, som giver den naturlige ynde og rustikke charme, som er meget populært i Danmark. Vi hjælper dig gerne med både rådgivning, montering og valg, hvis der skulle være brug for dette.