Er du til 100% miljøvenlige gulv?

Se vores Zero waste kollektion her

Er du til 100% miljøvenlige gulv?

Se vores Zero waste kollektion her

Lancering af 100% Zero Waste kollektion

Den største værdi af trægulve ligger i træets naturlige skønhed. Zero waste samlingen er tilbagevendende til naturen. Det afslører træets ufuldkommenheder og forvandler råmaterialets naturlige fejl til fordele. Kollektionen er af ​​to-lags trægulve, er skabt ikke kun til øko-miljøbevidste, men til bevidste kunder, der har planetens bedste i tankerne og bekymrer sig om bæredygtig udvikling.

Logo zero waste
egetrae sildeben
Sildeben vinyl
sort traegulv

En nordisk favorit

Med et stilrent, populært trægulv som et sildebens trægulv, skaber du nordiske og moderne rammer med et twist af inderlighed. Gulvet i egetræ trækker naturlighed ind i dit moderne hjem.

Det flotte flettede mønster leger med fantasien, og det skaber de smukkeste og mest elegante rammer til et rum, stort som lille.

Højeste kvalitet i gulvbelægning

Sildeben er ikke blot det æstetiske valg, men også et favorablet valg til dig, der elsker at have dit trægulv i mange år. Med et trægulv lagt i sildebens mønster er du sikret kvalitet i generationer.
Træhåndværket kommer til sin fulde ret ved dette mønster, og kvaliteten stråler frem. Udforsk de forskellige nuancer og træsorter.