Sildeben vinyl - Slidstærkt gulv med klik eller kork

Af

Opdateret d.

Et gulv af vinyl i sildeben mønster er et slidstærkt valg, som nogle vælger, når de skal have et nyt gulv i hjemmet. Dette kommer ofte af, at vinyl er et utroligt slidstærkt materiale, som kan modstå mange typer af belastninger, herunder vand, slidt og høj aktivitet.

Med andre ord kan et vinylgulv måske være noget for dig, der har en større familie med børn, der gerne løber rundt og leger med deres legetøj på gulvet. Desuden kan et gulv af vinyl i et flot mønster af sildeben også sagtens klare hundens negle og anden slid, som måtte følge med en familie og dens mange aktiviteter.

Sildeben vinyl

Hvad er et vinylgulv?

Men hvad er vinyl egentlig? Og hvad betyder det, når man vælger sildeben vinyl? Et gulv lavet af vinyl er et blandingsprodukt. Typisk vil vinyl være en blanding af plastik, råolie, klor og andre blødgærende stoffer. Dette er med til at give gulvet sin blødhed og slidstærke overflade, som gør det til et robust valg i mange rum.

Derudover giver sildeben vinyl en god akustik, netop på grund af den bløde overflade. Da vinylgulv er lavet af plastik og lignende materialer, så er det desuden særligt godt til at modstå væsker, og derfor kan det altså sagtens bruges i vådrum.

Vælger man et sildeben vinyl med klik, kan man nemt lægge det, og har man blot lidt snilde inden for feltet, så behøver du heller ingen håndværker til at assistere dig. Her skal der blot få klik til, og så har du lagt den første plade. Det lægges nemlig sammen ved hjælp af en klik mekanisme. Du kan desuden lægge gulvet oven på dit eksisterende gulv, så længe det bare er tørt og plant ved montering.

Sildeben vinyl VS Sildeben trægulv

Vi gør os, hos Luksus Trægulve, ikke i vinyl, og derfor vil du heller ikke kunne finde et sildeben vinylgulv hos os. Vi er derimod eksperter i luksuriøse trægulve i lækkert, solidt træ. Derfor kan du her på vores side finde et væld af trægulve i både chevron, sildeben og hollandsk mønster, samt et smukt og rustikt plankegulv i eg.

Forskellen mellem et sildebensgulv og sildeben vinyl er, at vinyl er lavet i plastik-materialer og sildebensgulv, fra vores kollektion, er lavet i træ af højeste kvalitet. Et trægulv kan holde i mange, mange år, hvis det behandles godt. Et vinylgulv har typisk kun en levetid på mellem 5 og 10 år, alt afhængigt af hvor godt man passer på det.

Du kan se vores store udvalg af luksuriøse trægulve i egetræ, som både fås i forskellige mønstre, herunder sildeben, samt i forskellige farver og med forskellige finishes. Behøver du sparring, rådgivning eller hjælp til at vælge det rette gulv, montering eller noget helt tredje, så tøv endelig ikke med at kontakte os.