Trægulv i køkken - Udvalg af eksklusivt og solidt plankegulv

Af

Opdateret d.

Skal dit køkken have et eksklusivt look med elegant trægulv? Hos Luksus Trægulve kan du både se nærmere på sildeben, plankegulv, chevron og Hollandsk mønster, som kan pryde dit hjem med smukke naturlige nuancer.

Trægulv i køkken

I valget af trægulv til dit køkken kan vi hjælpe dig til både inspiration, kreative idéer og helt frem til at dit gulv monteres og klargøres til brug. Du vil aldrig fortryde et trægulv – af mange årsager.

Først og fremmest er et trægulv i et køkken et solidt valg af materiale. Denne type gulv, uanset mønster, er slidstærkt, og du kan bevæge dig på det mange år frem. Derudover er det utrolig smukt, naturligt og elegant at have monteret, da træet og naturen bringes ind i dit hjem på meget fin vis.

Mærk, se og fornem trægulvene med egne øjne

Du er derudover også altid velkommen til at kigge forbi vores showroom i Vedbæk, hvor du kan få syn for sagen og forestille dig farver og teksturer til dit kommende trægulv i køkken. Du kan her også fornemme kvaliteten af træet, nuancerne og sorterne.

Det kan være svært at vælge det helt rigtige mønster, hvorfor det kan være gavnligt for dig at fornemme de forskellige mønstre samt sorter og størrelser i vores showroom. Du kan vælge mellem alt lige fra smalle, tynde sildeben og til tykt og markant plankegulv.

Vi fortæller dig dertil også gerne endnu mere om vores materialer, som er af højeste kvalitet, og som derudover kommer fra en bæredygtig produktion med fokus på korrekt håndtering af træer og den rette beskyttelse.

Unikt og elegant trægulv i dit køkken

Et trægulv fra Luksus Trægulve er i unikt og eksklusivt egetræ, hvor hvert enkelt træ er helt specielt og personligt. Vi specialproducerer hvert enkelt gulv, så det passer til dit køkken, stue, soveværelse eller noget helt fjerde.