Hvilket sildebensparket skal man vælge? Gulv i egetræ

Af

Opdateret d.

Et sildebensgulv kan lægges på mange forskellige måder, have flere nuacer og farver samt variere i størrelsen på de anvendte gulvplanker. Det er derfor en god idé at gøre sig lidt overvejelser om, hvilket udtryk, man ønsker til sit nye gulv i sildeben.

hvilket sildebensparket skal man vælge

Hos Luksustrægulve tilbyder vi et bredt udvalg inden for de klassiske og udtryksfulde gulve, og vi vil meget gerne hjælpe vores kunder med at finde den helt rette løsning, så de opnår præcis det sildebensgulv, der ønskes.

Hvilket sildebensparket skal man vælge?

Først og fremmest tilbyder vi slidebensgulv i højeste kvalitet, og derfor kan du få det smukke, naturlige sildeben i den populære og holdbare træsort eg. Hertil kan du vælge mellem forskellige farver, så du opnår den rette tone og nuance, der passer ind i dit hjem.  

Et gulv i sildeben er et klassisk valg, men du kan sætte dit helt eget præg på det ved at vælge en enten lys eller mørk tone alt efter, hvad der passer ind i din stil og indretning. Det kan selvfølgelig være svært at vælge, hvilket sildebensparket, man ønsker, da det findes i et hav af forskellige varianter, som er smukke på hver sin måde.

Udtrykket i dit sildebensparket kan yderligere personliggøres ud fra forskellige dimensioner, som du kan vælge ud fra. Det betyder, at længden og bredden på stavene kan sikre et enten finere og elegant udtryk eller et mere rustikt look.

Uanset hvilken type sildebensparket, du ender med at vælge, er du sikret et tidsløst og ikke mindst slidstærkt gulv, der kan holde i mange år.

Sildebensgulv tilpasset dig og din bolig

Når du skal vælge, hvilket sildebensparket, du skal have lagt i din bolig, er det en god ide at overveje størrelsen på det rum, du skal have dit gulv i sildeben lagt i samt, hvilken retning gulvet dermed bør ligge i.

Det kan nemlig godt have en effekt på, hvor stort eller småt et rum føles alt efter, hvordan dit sildebensparket bliver lagt. Du kan også skabe en smuk forbindelse mellem dine rum derhjemme ved at få lagt det elegante gulv i flere dele af din bolig.

Hvis du overvejer at få lagt sildeben i alle rum derhjemme, er det desuden ikke helt ligegyldigt, hvilket sildebensparket du skal vælge. Det er en god idé at vælge et gulv, som ikke er alt for modtageligt overfor snavs og skidt, især når det gælder rum som blandt andet dit køkken.

Er du forsat i tvivl om hvilket gulv du skal vælge, så tag endelig fat i teamet bag Luksustrægulve, vi vejleder og deler erfaringer fra tidligere projekter. Du kan ligeledes læse om hvordan vi har hjulpet vores tidligere case Chiotto der sælger ting til boligen, med indretning og planlægning af deres flotte butik. 

Se mange flere cases indenfor Sildebensparket her på vores side, så kan du med sikkerhed finde inspiration til dit projekt i 2024.