Mørkt sildebensgulv - elegant og klassisk kvalitetsgulv

Af

Opdateret d.

Hvis du ønsker at tilføje endnu mere varme og hjemlig hygge til din bolig, er det en rigtig god idé at lægge et mørkt sildebensgulv. De mørke nuancer i det elegante, mønstrede gulv binder ethvert rum sammen på fineste vis og kan passe ind i mange stilarter.

mørkt sildebensgulv

Sildebensparket kan variere i udseende både med hensyn til nuancer i træsorten, i den behandling, træet har fået, på tykkelsen af de enkelte parketstave samt retningen, gulvet lægges i. Så selvom du ønsker et sildebensgulv, kan du sætte dit personlige præg på gulvet i dit hjem.

Indret dig med et mørkt sildebensparket

Et mørkt sildebensgulv kan klæde ethvert rum i din bolig, selv også i mindre rum. Kunsten er dog at lægge gulvet i en sådan retning, at rummet åbnes op, så man får fornemmelsen af, at det er større fremfor mindre.

Derudover kan det være en god idé at indrette rummet med lysere møbler og interiør, så der skabes et spil i rummet med forskellige farver og nuancer. Den mørke tone fra gulvet inddrager en naturlighed i rummet på smukkeste vis.

Hvad end du er mest til et lyst eller mørkt sildebensgulv, kan du skabe et æstetisk og nordisk udtryk i din bolig. Mønsteret i sildeben skaber et ekslusivt udtryk både, hvis gulvet er lyst, men også hvis det indeholder mørkere toner. Du kan derfor indrette dig på mange måder og personliggøre dit hjem, selvom du har et klassisk sildebensparket.

Du kan altid besøge vores showroom i Vedbæk, hvor du kan blive inspireret til din indretning, mærke og se kvaliteten på vores gulve og blive klogere på, hvilket sildebensgulv, du netop gerne vil have lagt i din bolig.

Behandling af mørkt gulv i sildeben

Du kan med fordel vedligeholde og pleje dit sildebensgulv, og beskytte det mod pletter, snavs, skidt og væske. På denne måde kan gulvet bevare sit elegante udtryk. Et mørkt gulv kan være lettere at vedligeholde end et lyst sildbensgulv, hvilket selvfølgelig er en fordel i sig selv.

Hvad end dit gulv er i sildebensmønster, et traditionel plankegulv, chevron eller i hollandsk mønster, og om det er lyst eller mørkt, bør du passe godt på det, så det holder længst muligt. Løbende vedligeholdelse kan udgøres af støvsuging og gulvvask, og dertil er jævnlig påførsel af gulvpleje også en god idé at forkæle dit gulv med.

Har du nogle spørgsmål eller undren i forbindelse med at skulle vælge et nyt, mørkt sildebensgulv, så tag endelig kontakt til os. Vi står til rådighed og besvarer gerne både små og store spørgsmål. Du er selvfølgelig både velkommen til at henvende dig i butikken, på telefon 31 45 33 01 eller på mail info@luksustraegulve.dk.

Nyt liv med et mørkt sildebensgulv

Et mørkt sildebensgulv er en fantastisk tilføjelse til dit hjem, og ønsker du, at der skal ske noget nyt, eller trænger det blot til nyt liv?

Hvor mange vælger lyse gulve, er et mørkt gulv utroligt dragende og hyggeligt. Det giver en ganske særlig stemning i hjemmet samt et luksuriøst udtryk, som ikke er til at tage fejl af. 

Ønsker du derfor en forandring, som gør en stor forskel, er dette det rette valg for dig. Hos Luksus Trægulve tilbyder vi forskellige former for mørkt sildebensparket, så du kan vælge præcis det, der matcher dine ønsker. 

Det bedste fra begge verdener

Har du mange lyse møbler, kan et mørkt gulv give en helt fantastisk kontrast, der med garanti vil stjæle opmærksomheden. Med et mørkt sildebensgulv får du den største wow-faktor i dit hjem. 

Kom forbi til inspiration

Vi er klar over, at det kan føles som et stort skridt med et mørkt gulv. Du kan derfor komme forbi vores showroom og få inspiration og snakke med vores personale. Vi står klar til at vejlede dig, så du får det bedste resultat til dit hjem. 

Vi bliver også nævnt i byensguide, eller i dette medie, samt her