Sildebensgulv pris - sildebensparket i høj kvalitet

Af

Opdateret d.

Et gulv i sildeben findes i mange varianter, og derfor skal der foretages lidt valg om farve og nuance, behandling, størrelse og dimension på plankerne og selve areal, det skal udgøre, før en endelig sildebensgulv pris kan fastslås. 

sildebensgulv pris

Det er dog ikke en helt billig løsning at få lagt det elegante og tidsløse sildebensgulv, men det er en god investering. Gulvet er nemlig både slidstærkt og af høj kvalitet, hvilket betyder, at det kan holde i mange år. Du behøver derfor ikke at udskifte dit gulv i lige så høj grad som med andre former for gulv, der ikke holder i så lang tid. 

Monteringspakker og gulvlægning til gode priser

Hos Luksustrægulve tager vi højde for, at vores kunder har forskellige ønsker, når de skal have lagt det smukke sildebensparket i deres bolig. Derfor tilbyder vi flere løsninger, så det er helt op til hver enkelt kunde, om de selv vil indgå i processen med gulvlægning, eller om vi skal gøre alt arbejdet.

Vi har nogle af markedets bedste priser på sildeben, og samtidig får du et kvalitetsgulv, der vil pryde din bolig. Du kan helt selv vælge, hvilken service, du ønsker i forbindelse med gulvlægningen.

Når du har besluttet dig for, hvilket sildebensgulv, du gerne vil have, kan du tilkøbe en monteringspakke i enten bronze, sølv eller guld. Hver pakke har sin pris, og du kan frit vælge, hvilken du ønsker afhængig af, hvor meget arbejde, du selv vil lægge i dit nye sildebensgulv.

Så om du blot ønsker at få leveret gulv til en fornuftig sildebensgulv pris, om du ønsker at få fjernet et eksisterende gulv, hjælp til at lægge dit nye sildebensparket og måske endda få monteret nye fodpaneler, kan du få den rette hjælp hos os – selvfølgelig til en pris, der er tilpasset herefter.

Hvilken pris har et sildebensgulv?

Den pris, som dit gulv i sildeben vil ende med at koste, afhænger af kvaliteten på træet. Vi arbejder ud fra tre typer af kvalitet; elegance, classic og country, der tager udgangspunkt i, hvorvidt der er knaster i træet, og hvor sunde disse er. Det kan du høre meget mere om ved at ringe til os på telefon 31 45 33 01 eller skrive til os på  info@luksustraegulve.dk.

Hvis du er blevet nysgerrig på at få et æstetisk udtryk med et sildebensgulv i din bolig, så kontakt os meget gerne og få et uforpligtende tilbud. Vi kan hjælpe dig med at besvare både generelle spørgsmål, men også specifikke henvendelser, der kræver en faglig vurdering.