Sildebensparket - Få lagt et dekorativt gulv i sildeben

Af

Opdateret d.

Ønsker du et smukt sildebensparket i dit hjem, kan Luksus Trægulve komme dig imøde. Vi er nemlig specialiseret i holdbare gulve i eg. Dette har vi valgt, fordi denne træsort er både utroligt flot, men også meget slidstærk. Skal vi hjælpe dig med en unik gulvløsning til dit hjem?

Sildebensparket

Sildebensparket er for dig, der ønsker at forvandle dit rum til noget udover det sædvanlige. Det smukke gulv er en fortælling helt for sig, og du skal ikke være bange for, at det pludselig ikke er moderne længere. Sildebensparket er tidløst og klassisk, og du vil elske det mange år frem.

Vi kan både stå for at levere, installere og kvalitetssikre dit gulv, så du kan være sikker på at få en samlet løsning, der fungerer. Ønsker du selv at lægge gulvet, er det også en mulighed. Læs meget mere om vores pakkeløsninger med smukke gulve i unikke farver og dekorative mønstre her.

Er du på udkig efter et laminatgulv med sildebensmønster?

Når gulvet har en fortælling

Forkæl dig selv med et gulv, der ikke bare er et gulv. Om det er sildebensparket i eg eller andre materialer, er du sikret et gulv, der fanger alles opmærksomhed. 

Gulve med sildebensparket er kendt helt tilbage fra 1600-tallet, men alligevel har dette valg af gulv aldrig været mere populært end lige nu. Det udtrykker og symboliserer det samme i dag, som det gjorde dengang; nemlig status, elegance og funktionalitet. 

Hvor det før i tiden blev lagt for at absorbere vejenes tryk, grundet den heftige trafik, flyttede mønsteret hurtigt ind i stuerne hos det finere franske selskab, hvor det er kommet for at blive. 

Ønsker du at vide mere om vedligeholdelse af dine trægulve? Læs med her.

Sildebensparket passer til alting

Sildebensparket har den usædvanlige kvalitet, at det kan forvandle selv et kedeligt rum til noget spændende. Det kan både bruges i det hjem, hvor møblerne og farverne er mange, og hvor der sker lidt over det hele. 

Men sildebensparket kan også bruges til det simple rum, hvor du vil lade det tale for sig selv.  Mønsteret komplimenterer alle indretningsstile, og du kan derfor ikke gå galt i byen. 

Med dette gulv er det kun fantasien, der sætter grænser, og der findes utallige kombinationer når det kommer til træsorter, mønstre osv. Er sildebensparket med eg noget for dig? 

Du har mulighed for at tage dit gulv i den retning, der passer til din personlighed og dit hjem. 

Leder du efter noget andet end sildebensparket? Måske chevron er noget for dig

Læs om indretning med sildebensparket hos Mad&Bolig.

Pryd dit hjem med sildebensparket

Der er mange gode grunde til at vælge et sildebensparket, fremfor andre typer af gulve. Først og fremmest, har det en utroligt dekorativ egenskab, som både er med til at hæve eksklusiviteten i ethvert rum, men også bryde med den danske stil, som ellers kan være meget simpel og minimalistisk.
 
Vores sildebensparket kommer altid som en massiv løsning af eg, der giver dit gulv slidstyrke og et rigtig flot mønster, da egetræet både har en flot farve naturligt, samt smukke åretegninger. Dette giver tilsammen det unikke udtryk, som sildeben kan give, når det er udformet i eg.

Indretning med sildebensparket

Én af de mange fordele ved at indrette sit hjem eller arbejdsplads med sildebensparket er, at mønsteret kan være med til både at gøre rummet længere, kortere, bredere og mere efter dit ønske.
 
Har du et kontor, som gerne må se visuelt større ud, kan du med fordel lægge sildebensmønsteret, så det ligger med den primære indgang til rummet. På den måde skabes en illusion af, at rummet er længere. Skal det omvendt være bredere, kan du med fordel lægge mønsteret på langs.
 
På moderne kontorer i Danmark, finder man ofte lyse vægge, masser af lys og store vinduer. Dette giver et godt og veloplyst arbejdsrum, som er rart at befinde sig i. Dog kan det hvide hurtigt blive overdøvende og sterilt, men med sildebensparket, kan du bryde det lyse og kliniske og bringe noget naturlighed i spil.

Skal vi hjælpe dig med en gulvløsning?


Vi er eksperter i solide gulvløsninger, og derfor kan vi også sagtens hjælpe dig med at finde det rette gulv i den bedste farve og i flotte mønstre. Besøg vores showroom i Vedbæk, for at opleve vores produkter på egen krop.

Kontakt os for at høre mere.