Billigt trægulv - Et godt gulv i træ til en god pris

Af

Opdateret d.

Drømmen om et lækkert gulv i dit hjem behøver bestemt ikke at blive slukket, fordi det kan være noget af en investering – tværtimod. Et billigt trægulv kan være en god og billig løsning, når du skal have et nyt, godt underlag i dit hjem. 

Egetræs plankegulv

Hos Luksus Trægulve har vi et stort udvalg af lækre trægulve. Når du skal have lagt et flot og kvalitetsikret trægulv, så bør du helt sikkert investere i et gulv, der holder i mange år, så din investering ikke var forgæves. Det er ikke billigt at få lagt et gulv, men det vil være pengene værd.

Vælger du et massivt trægulv, vil der ikke kræves nær så stor forsigtighed, da det både er slidstærkt og billigt kan vedligeholdelse gennem årene. Derfor kan det være en stor fordel at vælge et trægulv i en god kvalitet, gerne massivt træ, så du er sikret en lang levetid og en masse gode år.

Vores store udvalg af gulve

Er du på jagt efter et specifikt udtryk, kan du helt sikkert finde inspiration blandt vores mange muligheder. Vores kollektion er nemlig ikke bare stor, men også varieret. Vi har mange forskellige farver og mønstre at vælge mellem, så hvad end det er et lyst trægulv eller et mørkt trægulv, du er på udkig efter, så har vi helt sikkert noget for dig.

Foruden et stort udvalg af farver, så har vi også flere variationer af mønstre, som du med fordel kan vælge imellem. Vi tilbyder nemlig både sildeben, chevron, som er fransk sildebensparket, hollandsk mønster og simple plankegulve – alle i flere forskellige længder og bredder.

Vi gør os i egetræ, fordi det er en slidstærk og smuk træsort, som kan behandles på flere forskellige måder, så det får forskellige finishes. Med andre ord, så sikrer vi, at gulvet er i topkvalitet, uanset om det er de lysere nuancer, du går efter eller de mørkere, du ønsker at få monteret billigt.

Se vores forskellige monteringspakker og vurdér, om du har brug for en billig pakkeløsning med trægulv og montering, eller om du vil have den fulde assistance.

Indretning med trægulv

Der findes et væld af muligheder for, hvordan du kan bruge et billigt trægulv til indretningen af dit hjem. Trægulv kan nemlig, ligesom billeder, tæpper, møbler og vægmaling, give ethvert rum et helt særligt udtryk.

Mørkt gulv

Vælger du eksempelvis et mørkt trægulv, vil du skabe en kontrast i rummet, som både er meget moderne og rigtig flot, hvis du enten har meget lyse rum eller godt kan lide knald på farverne – både på væggene, møblerne og dekorationerne.

Det mørke gulv vil ligeledes give en dybde og hygge til rummet, som man ikke kan skabe på andre måder. Typisk vil mørke gulve være i mere varme toner, og netop denne varme spejles i rummet. Desuden er mørkt gulv rigtig godt til at opfange varme fra blandt andet solen, så du får varmere rum – og det er jo dejligt i koldere måneder.

Lyst gulv

Med et lyst gulv kan du afspejle de skandinaviske tendenser i dit hjem. Det er nemlig vanvittigt populært med et billigt trægulv i lyse farver, både varme og kolde toner, som forener den simple æstetik og det naturlige, som vi danskere særligt sætter pris på.

Hertil kan det både være flot med andre sarte farver i rummet, herunder pastelfarver på møbler, dekorationer og vægfarver, men det kan også være flot med enkelte kontrasterende elementer, såsom en farvet sofa, vægfarve eller dekorationer. Vil du holde dit hjem simpelt, er et billigt trægulv i en lys farve et stilsikkert valg.

Et billigt trægulv er sjældent mønstret

I og med, at det netop er mønsteret, der gør et trægulv dyrt, fordi det tager langtid at udskære og lægge, vil det sjældent være et billigt valg.

Drømmer du derfor om et flot gulv med mønster i, vil der nok skulle en større investering til. Det kan også godt være alle pengene værd, da et flot sildebensgulv eller et gulv med hollandsk mønster kan give et enestående og luksuriøst udtryk i ethvert hjem.

Du kan læse meget mere om vores forskellige, mønstrede gulve under fanen ‘Kollektion’, hvor du også kan læse om vores Zero Waste gulve.