Er det svært at lægge sildebensparket? - se klikgulv og pris

Af

Opdateret d.

For at svare på spørgsmålet “er det svært at lægge sildebensparket”, er der flere ting at tage stilling til. Processen ser meget forskellig ud, er du professionel, eller er det din første gang? At lægge sildebensgulv kan være en drilsk proces, men resultatet er det hele værd.

Det luksuriøse, mønstrede og tidløse gulv er et oplagt valg, hvis du er i gang med den helt store renovering eller udskiftning af gulve i din bolig. Denne type mønster ses hyppigt lagt som et trægulv i eg, men kan udforme sig på forskellig vis, med hensyn til størrelse på de enkelte parketstave samt træsort.

Er det svært at lægge sildebensparket?

Det er både muligt selv at lægge et sildebensgulv, men du kan også få en professionel gulvmontør fra Luksus Trægulve til at montere gulvet for dig, hvis du selv synes, at det er svært at lægge et sildebensparket.

Kontakt os i dag for at høre mere.

Du kan også kontakte Luksustrægulve på +45 31 32 33 13 eller info@luksustrægulve.dk 

Er det svært at lægge sildebensparket?

Ja, helt generelt, er det et af de sværeste gulve at lægge. Men det er altså ikke umuligt at give sig i kast med at lægge et sildebensgulv i eg selv. Det er dog vigtigt, at du holder tungen lige i munden og bevarer koncentrationen, så du ikke skal starte forfra, fordi der er opstået fejl undervejs. 

Vær derfor omhyggelig, for det er en omfattende proces, selv at lægge et gulv, og afhængig af arealets størrelse, kan det tage både kort og lang tid. Hvis din økonomi tillader det, kan du med fordel få en montør til at hjælpe dig med at løse opgaven, så du slipper for besværet ved selv at skulle begive dig ud i gulvlægningen af massivt trægulv.

Hvilket gulv er lettest selv at lægge?

Det er klart, at hvis du blot ønsker et lækkert gulv af god kvalitet, vil et stilrent og eksklusivt plankegulv i lige linjer være nemmere at lægge. Sidestilles et plankegulv i egetræ med et sildebensgulv, så er det svært at lægge et sildebensparket i eg. 

Dog vil andre typer af gulve, såsom lamelgulve og gulve i laminat, som har systemer med klik, være endnu lettere selv at lægge, men de er som regel ikke af lige så høj kvalitet som et plankegulv.

Du kan netop vælge at lægge et gulv i sildebensparket klik, da denne type gulv er lavet til at være supernemt at håndtere og klikke sammen. Du skal dog være opmærksom på at sildebensgulv klik og sildebensparket laminat, hverken er lige så slidstærke eller kvalitetssikrede, som sildebensparket i eg.

Gulvlægning: Sildebensparket

Vores bedste råd er altid at forhøre sig hos en erfaren håndværker, som ved, hvordan et gulv med sildebensmønster skal lægges. De kan nemlig give dig råd og fifs til, hvordan du bedst kommer igennem en sådan proces og med bedst muligt udfald. Gulvlægning sildebensparket kan nemlig være noget af en pine, hvis der laves fejl.

Vi vil dog til enhver tid anbefale, at du trækker ud og får en erfaren installatør til at udføre opgaven for dig. For er det svært at lægge sildebensparket for dig, så er det også en udfordring for selv den mest erfarne håndværker.

Vinklerne skal være i orden på dit sildebensparket i eg, ellers kan du hurtigt ende med gab, et grimt resultat og en masse penge ud af vinduet. Undgå dette ved at søge professionel hjælp. Lad Luksus Trægulve lægge et flot, mørkt sildebensparket eller give dig råd til, hvordan du kan lægge sildeben fliser på badeværelset.

Læg sildeben fliser på badeværelset

Har du allerede et sildebensparket i eg eller i laminat derhjemme, og er du bare helt vild med det udtryk, det giver, så læg sildeben fliser i dit badeværelse. Dette giver et flot udtryk, som både er eksklusivt og emmer af luksus.

Her skal du følge de samme principper og metoder, som var det egetræs sildebensparket eller sildebensgulv klik. Forhør dig, om er det svært at lægge sildebensparket med fliser i badeværelset hos vores montører i dag.

Er sildebensparket det rette for dig?

Skal du have nyt gulv, kan du med fordel overveje, hvilket mønster og design som er det rette for dig. Sildebensgulv er en ægte klassiker, som er elsket af mange. Det smukke gulv tilfører noget helt særligt til rummet, som ikke er til at tage fejl af. 

Er sildebens gulv ikke noget for dig, tilbyder vi dog også mange andre smukke gulve. Du kan med fordel hente inspiration i vores showroom, eller læse om vores andre typer af gulve, før du træffer den endelige beslutning.

Har du spørgsmål til dit sildebensparket, så kan finde nogle af de mest hyppigt stillede spørgsmål under her, ellers er du altid velkommen til at kontakte os for dine specifikke spørgsmål.

Hyppigt stillede spørgsmål:

Hvor lang tid tager det at lægge sildebensparket?

Dette afhænger af, om du har prøvet det før, får hjælp af professionelle, eller kaster dig over opgaven for første gang. 

Sildebensgulv er med det smukke, snirklede mønster et af de sværere gulve at lægge, og det kan derfor godt tage lang tid at lægge, afhængigt af arealet. Du kan dog vælge nemmere løsninger som klik gulv. 

Kan man selv lægge sildebensparket?

Du kan godt selv lægge sildebens gulv – dog anbefaler vi at søge hjælp fra eksperter, hvis du ønsker et flot og hurtigt resultat. Det drilske mønster kan nemlig godt volde problemer, har du ikke lagt et gulv før. 

Vi står hos Luksus Trægulve klar til både at vejlede og montere dit gulv, alt efter dine behov. 

Hvad koster sildebensparket?

Prisen på det smukke gulv varierer efter træsort, areal og andre faktorer. Se vores monteringspakker for at blive helt skarp på prisen.

Prisen afhænger også af, hvorvidt der kun ønskes levering af gulv, eller om du også ønsker montering og diverse tilkøb. 

Find os og tal med en professionel rådgiver

Du kan herunder finde vores adresse og kontaktoplysninger. Vi glæder os til at høre meget mere om dit projekt, dine tanker og ønsker om præcis dit yndlingsgulv.

Mail: info@luksustrægulve.dk

Tlf. nr: 31 32 33 13