Gråt trægulv - Træsorter og grå nuancer i høj kvalitet

Af

Opdateret d.

Er specialproducerede trægulve i eg noget for dig, så kan du hos Luksustrægulve se nærmere på naturlige nuancer, solide materialer og høj bæredygtig kvalitet. For os er kvalitet alfa omega, og vi benytter os kun af de bedste produktioner og materialer, hvilket også gælder for dit kommende grå trægulv.

Gråt trægulv

Du har, med vores Bianco eller Alabasro, mulighed for at opnå nuancer af grå i dit trægulv, men uden denne nuance bliver kunstig. Vi elsker det naturlige og stilrene look, hvor træets farver altid vil skinne igennem. Vores Alabastro egetræ er blandt andet et unikt stykke træ, som omfavner de naturlige toner, men med et gråt indspil gennem naturligt og råt egetræ.

Alt efter hvilket mønster, der vælges, kan nuancer og autenticitet fremmes gennem træets placeringer i det perfekte mønster. Det kan være gennem både hollandsk mønster, det klassiske elegante sildeben, det solide og rustikke plankegulv eller chevron, det franske sildebensparket.

Lad træet lege med sine farver og nuancer i et mønster, hvor egetræet viser sig fra alle sine sider og vinkler. Det gælder gråt trægulv, lyst gulv, mørkt eller naturligt. 

Franske sildebens fornemmelser

Vi kan varmt anbefale, at du overvejer et chevron mønster, det franske sildeben, hvis du søger noget nyt, men som fortsat er indenfor de klassiske og moderne tangenter. Med sit flotte, stringente, halve flet mønster, kan du trække skarpe linjer, men med bløde træfarver i en grå nuance.

Dette mønster stammer helt tilbage fra renæssancen, og denne klassiske stil er stadig at finde mange steder især i de nordiske hjem. Det smukke, stilrene træ i sirlige linjer, inspireret af sildebensparket, tvinger de franske sildebens fornemmelser frem i enhver.

Er du mere til et gråt trægulv i en ganske klassisk stil, er et solidt plankegulv en elegant løsning. Med smukke, store træplanker, kan du trække store linjer og vise det grå grægulv i sine mange facetter og personligheder.

I plankegulvet har vi forskellige nuancer af grå, i alt fra vores Fango til Caldo og Ferro. Men er du i tvivl om, hvilken farve, mønster eller træsort, der passer til dit hjem, er du velkommen til at komme forbi vores showroom i Vedbæk. Her kan du fornemme vores materialer og tage en snak med vores professionelle vejledere og designere angående dine muligheder.

Meget mere om vores flotte gulve​

Er du blevet inspireret til at få en chevron gulv, eller er du måske mere til det klassiske sildebensgulv,  sildeben fliser eller hvad sildebensgulv koster  så er du mere end velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Læs de flere forskellige medier vi bliver nævnt i, lige her