Hvad koster et sildebensgulv? Priser for gulv med slideben

Af

Opdateret d.

Et sildebensgulv er en flot og moderne løsning, som giver en helt masse spil hjemmet. Dette kan både bruges til at skabe liv og stemning alt efter træsort, størrelsen på mønstre og retningen på gulvets mønster.

hvad koster et sildebensgulv

Det er i de seneste år blevet et meget populært valg hos mange danskere at vælge sildebensgulvet, når der skal investeres i et nyt gulv af massivt træ, netop fordi det er utroligt flot, men også fordi det kan give ethvert hjem noget luksuriøsitet, der ikke kan opnås på andre måder.

Hvad koster et sildebensgulv?

Hos Luksus Trægulve har vi en nettopris fra 649 kr. til 799 kr. per kvadratmeter. Dette vil være udmontering for gulvets pris. Hertil kan du tilvælge forskellige monteringspakker, hvor vi være mere eller mindre engagerede i lægningen af gulvet alt efter, om du ønsker minimal hjælp eller fuld service.

Dette gælder for alle vores gulve, alle farver og størrelser. Det, der især gør forskellen for, om det koster 649 kr. eller 799 kr. per kvadrater for dit sildebensgulv, er, om du vælger vores country gulv, vores classic gulv eller vores elegance gulv.

Disse tre kategorier omfatter forskellige kvaliteter af gulvet, som naturligvis altid er i højeste kvalitet. Hermed menes, at der eksempelvis i vores country gulv typisk vil kunne findes nogle knaster, der giver en masse charme, mens classic gulvet har ganske få og elegance slet ingen knaster.

Gulv af højeste kvalitet

Uanset hvilken kvalitet, du vælger, så vil du være sikker på at få et gulv, der er lavet af de bedste materialer. Vores gulve er altid lavet i lækkert, massivt egetræ, som vi farver i forskellige farver, så du både kan få varme og kolde, lyse og mørke nuancer, der kan passe til alle hjem.

Ønsker du, at vide mere om hvilken vej sildebensgulv skal vende? så læs mere her