Sæbe til trægulv - vask og gulvsæbe til gulvbehandlinger

Af

Opdateret d.

Vedligeholdelse af trægulve opnås gennem jævnlig støvsugning samt vask og med behandling med det rette sæbe til trægulv. Gulve i træ kan være behandlet forskelligt, og derfor orienterer vi dig om, hvordan du kan pleje dit gulv bedst muligt. 

sæbe til trægulv

Det er altså vigtigt, at du vælger en sæbe, der passer til dit gulvs overfladebehandling. Du kan sikre en længere modstandsdygtighed og levetid ved at give gulvene i din bolig den rette behandling.

Sådan gør du

Det er altid en fordel at starte ud med at anvende en trærens, når du laver en gulvbehandling. På denne måde fjerner du først skidt, støv og snavs fra gulvet, inden du påbegynder sæbebehandlingen.

Læs på etiketten af din sæbe til trægulv, hvad blandingsforholdet bør være, så du benytter den rette mængde til dit gulv. Du kan med fordel påføre massen med en moppe, en klud eller svamp. Når først dit gulv er sæbebehandlet bør du tørre efter med en klud, så overskydende sæbe fjernes.

Gentag gerne dine gulvbehandlinger 4-6 gange om året for at vedligeholde og pleje dine gulve, så de altid fremstår pæne og indbydende.

Vedligeholdelse af trægulv med sæbe

Ved anvendelse af sæbe til trægulv sikrer du en mættende overflade på træet, som blandt andet udgøres af voks, der lægger en hinde og beskytter dit gulv. Det er derfor også vigtigt, at dine gulvbehandlinger udføres med træsæbe og ikke blot et universalrengøringsmiddel.

Du kan også finde plejeprodukter her på siden. Vi forhandler Jawor-parkiet, der er en koncentrat til et oliebehandlet gulv, som både vedligeholder og plejer gulvet. Derudover kan du også købe plejeolie i samme mærke, som fungerer til trægulve, der er voksbehandlede.

Har du hvidolierede trægulve, kan du med fordel anvende en hvidpigmenteret sæbe, så dit gulv beholder sin lyse farve. Det er stadig muligt at se træets nautuligt smukke struktur.

Læs også om olie til trægulv her. 

Udvalg af gulve i træ hos Luksustrægulve

Som nævnt findes der et væld af forskellige typer trægulve, som du kan finde blandt vores kollektioner. Så ønsker du et klassisk, smukt plankegulv eller et mønstret trægulv såsom Chevron, Sildeben eller Hollandsk mønster, kan du finde det hos Luksustrægulve. Vi skræddersyer en løsning til dit hjem.

Vores trægulve produceres i eg, og derfor kan du være sikker på at få et kvalitetsgulv, når du handler hos os. Det er dog helt op til dig, hvordan træet skal være behandlet, hvilken nuance det skal have samt hvilket mønster, du ønsker at pryde dit hjem med.

Besøg os og find dit næste trægulv

Du er meget velkommen til at besøge vores showroom i Vedbæk og se vores forskellige gulve og få et indblik i alt fra farver og nuancer, gulvbehandling samt mønster og træsort.

Kontakt os også gerne gennem vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål af hvilken som helst karakter, både store som små. Du kan også sende os en mail på info@luksustraegulve.dk eller ringe til os på telefon 31 45 33 01.