Sildebensgulv massiv eg - Lækkert mønstret trægulv i egetræ

Af

Opdateret d.

Er du på jagt efter et autentisk og naturligt trægulv, kan et sildebensgulv i massiv eg være en mulighed for dig. Men det kan være en idé at sætte sig ind i sine muligheder inden. Hos Luksustrægulve tilbyder vi trægulve med 2-lags massiv egetræsgulv bygget på krydsfiner, som derfor er velegnet til gulvvarme.

sildebensgulv af massiv eg

Vælger du et gulv i massiv eg, vil du hurtigt opleve, at det har langt højere kvalitet og holdbarhed, end et laminatgulve eller klikgulv har. Ved at vælge et sildebensgulv i eg får du desuden et smukt mønster i gulvet, som desuden gør det æstetisk mere eksklusivt.

Hvem er ikke vild med det smukke sildebensmønster, som man kan finde i gamle herskabslejligheder, på godser og slotte. Dette er fordi, at gulvet ikke bare var superflot, men også en luksusvare i sin tid. Nu om dage kan helt almindelige mennesker også bringe denne luksuriøstitet ind i hjemmet, fordi det er blevet nemmere og billigere at lægge.

Bæredygtige materialer i høj kvalitet

Hos Luksustrægulve vægter vi kvalitet og bæredygtighed højt, både for miljøet, men også med henblik på, at dine materialer er i ypperste kvalitet og holder mange år frem. Sildebensgulv i massiv eg er desuden et stilrent valg, som kan danne ramme om dit hjem.

Vores trægulve er FSC-certificeret, udelukkende produceret i naturlige råmaterialer og ekstremt holdbare. Desuden bygger vi, som sagt, vores trægulve som 2-lags sildebensgulv massiv eg med en bund på krydsfiner. Det gør, modsat 100% massiv eg, at det ikke giver sig i samme udstrækning og er langt bedre egnet til installation af gulvvarme under.

Vi beskytter og behandler derudover kun vores trægulve i lak og olie uden opløsningsmidler eller andre skadelige stoffer, hvilket giver dig et rent og naturligt produkt, som ikke kun er nordisk æstetisk, men også miljøvenligt og godt for dit indeklima.

2-lags sildebensgulv i massiv eg - sæt dit personlige præg

Personlighed er med til at skabe autenticitet i dit hjem. I din udvælgelse af det rette trægulv for dit hjem har du derfor forskellige designvalg, du kan tage. Først og fremmest kan du udvælge den nuance i egetræet, som passer din smag, såvel som en mulig lak eller olie.

Foruden nuancen i dit trægulv kan du med sildebensgulv massiv eg også vælge størrelsen på egetræet. Vi har slanke planker på 490×70 mm. til dig, der elsker det smalle look og i modsatte ende en størrelse på 750×150 mm., som er en bredere model.

Du kan derfor sætte dit personlige præg på det flettede mønster på dit trægulv og skabe elegante linjer, som er det favorable valg for dig.

Om du har behovet, kan vi hjælpe dig i alt fra designfasen og udvælgelsen af den rette størrelse og nuance til dit hjem og helt frem til en komplet montering. Læs eventuelt nærmere om vores monteringspakker og dine muligheder.

Få glæde af sildebensgulv i eg

Der er rigtigt mange gode fordele ved at vælge dit sildebensgulv i massiv eg. For det første, så er eg fordelagtigt, hvis man ønsker et alsidigt gulv, for det er en træsort, som har en mere anonym farve, på den måde, at den kan passe ind i ethvert hjem. Vores trægulv er i 2-lags med massiv eg men på en krydsfiner bund. 

Hertil kan du jo så vælge at få det behandlet på forskellige måder, så det enten bliver lysere, mørkere, mere mat eller mere blankt i finishen. Den naturlige egetræsfarve har en varm, næsten gylden, nuance, der skaber både varme, hygge og ro i boligen.

Eg er desuden en god komplimentær træsort, der kan tilpasse de fleste typer af indretning, herunder både moderne, mere klassisk eller sågar retrostil.

Hvorfor vælge massiv eg?

En anden fordel ved at vælge dit sildebensgulv i massiv eg er, at massivt træ, især egetræ, er langt mere holdbart end, eksempelvis, laminat eller klikgulve. Dette er fordi de førnævnte typer er limet sammen eller sat sammen af flere elementer, som kan gå fra hinanden eller knække. Massivt træ er hårdt og holdbart og derfor også slidstærkt.

Det helt særlige ved eg er da, at det er en hård trætype, som giver lang holdbarhed, og behandler man det godt, herunder med olie, lak eller andet, kan de holde i mange, mange år. På grund af hårdheden, vil et sildebensgulv i eg således være både slidstærkt og endda også nemt at vedligeholde og rengøre.

Når gulvet er blevet slidt, kan det nemt slibes ned igen, få en ny behandling med enten olie, lak eller noget tredje, og så står dit sildebensgulv som nyt.

Klassiske mønstre

Vi tilbyder ikke blot 2-lags sildebensgulv i massiv eg, vi har desuden flere klassiske design og stilarter til dit trægulv. Vi lægger chevron, det franske sildeben, med det mere lineære look. Derudover lægger vi plankegulve, det solide og stærke, og sidst men ikke mindst hollandsk mønster, som er den mere kvadratiske og dekorative stilart.

Vi skræddersyer og specialproducerer alle trægulve, så du vælger dit mønster, nuancer og størrelser på egetræet, og på en sådan måde får præcis det trægulv, du drømmer om. Alle vores mønstre, inklusiv sildebensgulv i massiv eg, er 2-lags.

Lad os hjælpe dig

Bliver sildebensgulv måske en tand for meget til din smag, kan du også med fordel vælge et plankegulv i massiv eg i stedet for. Her får du stadig den samme gode og høje kvalitet, men uden den uro, som sildebensmønsteret ellers kan skabe.

Hvis du vil se mere til vores store udvalg af både mønstre, størrelser og monteringspakker, kan du med fordel komme forbi vores showroom i Vedbæk, eller kontakte os på telefon +45 31 32 33 13 eller per e-mail info@luksusgaspejs.dk.