Egetræ sildeben - Eksklusiv kvalitet i dit trægulv

Af

Opdateret d.

Du får, med et egetræ sildeben, højeste kvalitet i dit trægulv i hjemmet. Det er ikke blot smukt og elegant, men også slidstærkt, solidt og naturligt. Med sine flotteste nuancer kan egetræ fremme et hvert møbel i dit hjem. Dette trægulv danner de mest sofistikerede rammer for din indretning.

egetrae sildeben

Denne træsort er alsidig, og du kan med fordel lege med kreativiteten, da denne sort fås i flere forskellige nuancer og størrelser. Om det er den klassiske nuance, en mørkere Vulcano eller en lys Bianco, så kan du sammensætte dit unikke gulv til dit hjem. 

Sildeben i egetræ bidrager til at skabe forbindelse til det naturlige, da denne nordiske favorit trækker naturen og træet med indendørs. Det flotte, flettede mønster er med til at vise denne træsort fra sine bedste og forskellige vinkler.

Den høje kvalitet i vores materialer afspejler sig i både udseende og kvalitet i træet. Med den rette vedligeholdelse kan du bevare dette gulv mange år frem, grundet dets solide materiale og slidstærke egenskab. Vi sikrer dig træhåndværk i særklasse, hvor dit gulv lægges med perfektion og snilde.

Træhåndværk og vejledning i særklasse

Hos Luksustrægulve stræber vi efter at give den mest unikke løsning, hver gang. Dette gælder uanset, om det er egetræ sildeben, hollandsk mønster, chevron eller plankegulv. Vi ønsker, at du vælger det perfekte gulv for dig. Vi skræddersyr dit tilbud til dig og dit valgte gulv, så du bedst muligt får udnyttet dit rums muligheder.

Med den rette vedligeholdelse holder du på nuancer og struktur i dit træ, hvilket giver glød i hele gulvets levetid. Dit trægulv kræver derfor også løbende vedligeholdelse, hvilket vi vil vejlede dig i. Du kan desuden, hos os, også købe oliebehandling, voksbehandling og generelle pleje produkter til dit egetræ sildeben. Hvilken vej skal sildebensgulv vende? Find svaret lige her.

Et egetræ sildeben med fokus på bæredygtighed

Vi ønsker at værne om naturen, og derfor har vi, i vores produkter, også fokus på materialer af kvalitet, også hvad angår ophavet og selve produktionen af træet til vores gulve. Vi har respekt for det naturlige miljø, og vi har stort fokus på beskyttelse af skove.

Dit egetræ sildeben vil derfor være produceret indenfor bæredygtige rammer. 90% af vores produktion kommer fra polske skove, som forvaltes i overensstemmelse med stabilitet i økosystemet, miljøbeskyttelse samt bæredygtig udvikling. 

Det selvsamme egetræ er ligledes FSC certificeret, hvilket indikerer kvalitet og bæredygtig håndtering, så du er sikret ansvarlighed. Vi elsker naturlighed, naturens nuancer og facetter, og derfor passer vi på de produkter og områder, vi berører.

CTA: Læs endnu mere om vores fokus på miljø: https://luksustraegulve.dk/miljoe/ 

Har du eventuelt spørgsmål til et kommende egetræ sildeben, vores metoder eller produkter, er du meget velkommen til at kontakte os på 31 32 33 13 eller pr. mail på info@luksusgaspejs.dk

Meget mere om vores flotte gulve​

Er du blevet inspireret til at få en chevron gulv, eller er du måske mere til det klassiske sildebensgulv  eller gråt trægulv, så er du mere end velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

fransk sildeben