Trægulv pris - De bedste priser på nyt gulv per m2

Af

Opdateret d.

Trægulve har en vis charme og eksklusivitet over sig. Dog kan det også være en investering, men til gengæld pengene værd i længden. Med en god pris på et lækkert, nyt trægulv vil du kunne få glæde af dit gulv i mange år.

Pris på trægulve

Hos Luksustrægulve finder du et stort udvalg af smukke trægulve, der alle kommer i forskellige priser i forhold til type, sort og mønster. Vi opgiver alle vores priser for det enkelte gulv i m2 pris. Derfor er det en fordel at kende det antal kvadratmeter, hvor der skal lægges nyt gulv.

Nyt gulv med masser af charme

Vi, hos Luksustrægulve, elsker nye gulve, og vi er helt vilde med trægulve. Derfor er det også netop det, vi gør os i. Vi mener, at et flot trægulv både kan være forskellige træsorter, forskellige farver og lægge i forskellige mønstre, der giver et flot spil i indretningen.

Du kan vælge netop den træsort og gulvtype, som du ønsker, blandt vores store udvalg, og så vil vi tilbyde dig en god pris per m2. Vi tilbyder desuden montering af gulvet for dig. Hertil kan du vælge en monteringspakke, der omfatter køb af trægulv og montering af det.

Læs meget mere om monteringsmulighederne på vores side. Her kan du læse om de enkelte monteringspakker, så du kan vælge den, der har en pris, som passer ind i dit budget. Priserne vil være opgivet per m2, og derfor afhænger den samlede pris på montering af dit trægulv af, hvor meget gulv du skal have lagt, samt hvilken pakkeløsning du vælger.

Flot trægulv til en god pris

Alle vores trægulve er af højeste kvalitet, og derfor vil du også få noget for den pris, du betaler. Vil du høre mere om din muligheder så kontakt os i dag.

Hos Luksus Trægulve er vi eksperter i at lægge trægulve af eg – hvad end du ønsker et plankegulv, sildeben eller chervon. Vores mange års erfaring gør os i stand til at rådgive dig til, hvilket gulv du bør vælge til dit hjem. 

Vi har hjulpet mange danskere med at skabe et elegant og kvalitetssikret gulv, og du kan altid kontakte os til en uforpligtende samtale om hvilket trægulv, du bør vælge. Tag for eksempel et langtidsholdbart valg med trægulv af eg  eller hør hvilke trægulv tilbud vi har.