Trægulv tilbud - Få lagt et egetræsgulv til en god pris

Af

Opdateret d.

Skal gulvet derhjemme have en udskiftning, og er det et nyt trægulv, du skal have? Trægulv er ikke en billig, men til gengæld en rigtig god investering, og derfor er det da også lækkert at kunne finde et flot gulv på tilbud. På den måde sparer du penge på eg, ask og andre gode sorter.

Tilbud på trægulve

Der findes et utal af forskellige træsorter, som der er gode at bruge, når du skal have lagt nyt gulv. De forskellige sorter har mange gode fordele. Eksempelvis er nogle træsorter mere bløde, og derfor er de også blødere at gå på, mens andre har en mere hård overflade, som til gengæld holder længere.

Ofte er det især farven på gulvet, der afgører, hvilket gulv man vælger. Er du til et lyst gulv med en kølig undertone, så kan et flot ask trægulv på tilbud måske være det rette valg for dig. Er du derimod mere til en varm farve, så er eg et rigtig godt valg, da denne type trægulv har en varm, lys farve.

Du kan også læse om fransk sildeben, egetræets plankegulv og vores 2-lags massiv plankegulv i egetræ her.

Få mest ud af et nyt trægulv

Er du i tvivl om, hvad der ville passe bedst ind i dit hjem, kan du med fordel kontakte en ekspert, der gerne hjælper dig med vurdering af, hvad der ville være flot i dit hjem. Hos Luksustrægulve kan vi også give dig et godt tilbud på dit næste trægulv, så du får netop det, du ønsker til en god pris.

Vælger du et flot trægulv på tilbud fra Luksustrægulve, kan du med fordel også få en monteringspakke med i købet, så du ikke skal stå med monteringen af dit nye gulv alene. Særligt hvis du vælger et gulv med mønster, eksempelvis sildeben, så kan det blive et større opgave.

Du kan læse meget mere om alle de træsorter og gulvtyper, vi tilbyder her på siden. Skal du have et godt tilbud på et trægulv, så kontakt os i dag og lad os tale nærmere om dine muligheder.

Vi har hjulpet mange danskere med at skabe et elegant og kvalitetssikret gulv, og du kan altid kontakte os til en uforpligtende samtale om hvilket trægulv, du bør vælge. Tag for eksempel et langtidsholdbart valg med trægulv af eg , et nemt gulv med vinyl klikgulv eller hør hvilken trægulv pris vi har.